Dr. Alexandru Rugină

Alex Rugină, a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină Dentară din Timișoara, România și a continuat pregătirea postuniversitară prin participarea la cursuri de specialitate în Romania și în Europa.

Din 2011 și-a desfășurat activitatea cu predilecție în practica privată, unde a descoperit pasiunea pentru protetica dentară și stomatologia restaurativă.

Permanenta dorință de îmbunătățire , l-au condus într-un mod natural, de la a schimba idei cu alți colegi pasionați, la a ține prezentări și a împărtăși cunoștințele sale în protetica dentară.

În prezent practică stomatologie în cadrul Clinicii Rugină din Timișoara și ține cursuri pentru colegii dentiști care doresc să își îmbunătățească abilitățile în domeniu. În curicula de cursuri se pot găsi STRUCTURE - curs preparații, ADHESION - curs restaurări integral ceramice și FULL CIRCLE - curs modular de reabilitare orală completă.

ASOCIATIA TIMISOARA DENTAL STUDENTS ASSOCIATION, CUI 22092498, B-dul Revoluției din 1989, nr. 9, Timisoara | realizat de DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram